Har du spørsmål? Send oss e-post på hei@naturkid.no eller ☏ på nr. 92431174

Tips til økologiske julegaver

Det nærmer seg jul og med det følger den obligatoriske julegavehandelen. Vi vil oppfordre alle til vettug handel og håper julegavelister er gjennomtenkte før de sendes avgårde til deres kjære. Er dere som oss - litt over snittet opptatt av naturlige, giftfrie og økologiske produkter - men synes det er vanskelig å finne frem på nettet? Vel, her kommer det noen tips til flotte nettbutikker som har et godt utvalg av nettopp slike produkter: 

Go wild - eller vent, nei, GO GREEN :D

  • https://www.beeorganic.no - Her finner du massevis av flotte, miljøvennlige og økologiske varer. Kanskje en venn kan få matpapir i bivoks, en sønn en matboks eller drikkeflaske i rustfritt stål og en mormor et handlenett eller kaffefilter laget av økologisk bomull? 
  • https://www.agentm.no - les historien hennes - vi kjenner oss så godt igjen og hadde samme tanker og bekymringer da vi var gravide med jenta vår. Også her finner du mange nydelige produkter - alle fri for plastikk. Hva med å gi et komposterbart service til baby/barn? Eller en smokk i naturgummi, en tåteflaske i glass eller en tannbørste i tre?
  • https://englebarn.no I en superhyggelig, liten butikk på Sagene finner du Englebarn. Her finner du, både i butikk og på nett, et deilig utvalg av klær og sko, til voksen og barn, i naturlige og økologiske materialer. I tillegg har de et supert utvalg av barneleker laget i tre og bomull. Hva med en ullgenser til far, en nattkjole til tante laget av økologisk bomull eller et par sko laget i økologisk skinn til det lille som nettopp har lært seg å gå?
  • http://www.gruten.no Folka bak gruten sykler altså rundt på (el) sykkel og samler økologisk kaffegrut og lager kaffegrutskrubb. De oppsirkulerer Oslos kaffeavfall! Dette må jo være perfekt julegave til en venninne?
  • https://nostebarn.no Butikken med desidert best utvalg klær laget av økologisk ull til liten og til stor. Kanskje en liten datter skal få en lekedress laget av ull og silke? Eller en snill farmor få et sett med ullundertøy?
  • http://www.kjopleker.no Er en svorsk nettbutikk som tilbyr et meget godt utvalg av økologiske og naturlige leker til barn og baby. Hva med en bamse til en niese laget av økologiske materialer, en bitering laget av lønn til en baby, eller søte små dyr laget av naturgummi?
  • greenspirit.no med lidenskap for økologisk velvære tilbyr de en godt utvalg av hudpleie, hårpleie og makeup. 

 

God julegavehandel fra oss i naturkid.no :)

 

Ps: det flotte bildet er lånt fra http://desktop-wallpapers.net/holidays/merry_christmas_wallpaper.html